OPTIRIS - MAMMUT I. 1024 Budapest, Lövőház u. 2. Mobil: +36 30 388 0365

Kontaktlencse szakrendelés

Kontaktlencse szakrendelés

A világ legnagyobb kontaktlencse gyártóinak választékából, kontaktológus kollégánk szaktudásának köszönhetően választja ki a lehető legjobb kontaktlencsét és illeszti fel pácienseinknek.

Az Optiris Optikákban a vizsgálatok során nem csak a viselő szemének optikai és fizikai paramétereit, hanem szokásait, életritmusát és a kontaktlencsével szembeni elvárásait is figyelembe vesszük. Ezek a folyamatok garantálják a megfelelő lencseválasztást mindenki számára. A kontaktlencse felírására és tökéletes illesztésének megtanítása szakember feladata. A betanítás során nem csak azt tanítjuk meg, hogyan kell berakni és kivenni a kontaktlencsét, de megtanítjuk, hogyan kell tisztántartani, illetve milyen szempontokat fontos betartani.

Kontaktlencsét nem csak folyamatosan, hanem alkalomszerűen is lehet viselni, amire a napi kontaktlencse tökéletes megoldást jelenthet. Sporthoz, kiránduláshoz de egy nyaraláshoz, vagy sítúrához is nagyszerű megoldást jelenthet, megadva a mozgás teljes szabadságát.

Az előírt kontrol vizsgálatokat mindig be kell tartani a panaszmentes kontaktlencse viselés érdekében!

Jutalmazzuk hűségét! Vegyen részt kontaktlencse hűségprogramunkban, aminek keretében ajándék kontaktlencsével lehet gazdagabb.