OPTIRIS - MAMMUT I. 1024 Budapest, Lövőház u. 2. Mobil: +36 30 388 0365 / OPTIRIS - CORVIN 1082 Budapest, Corvin sétány 2. Tel.: +36 30 797 1008

Akciók

A hónap ajánlata

Minden Hoya Sensity fényresötétedő lencsét, fényresötétedő opciót és Chemistry Clipet 33%-os kedvezménnyel vásárolhat meg üzleteinkben.

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor a napfényre lépve hosszú ideig hunyorogni kényszerülünk. A szemünk a gyakori fényerősség-változás és az UV-sugárzás veszélyei miatt védelemre szorul. Ezért ajánljuk a Hoya Sensity fényresötétedő lencséit. Ezek a szemüveglencsék kültéren pillanatok alatt egy 3-as kategóriájú napszemüveglencsévé sötétednek, beltéren pedig rendkívül gyorsan kivilágosodnak. Eközben pedig tökéletes védelmet nyújtanak az UV-sugárzás ellen!

Az akció időtartama:

2018. március 05-május 31. között érvényes

Keresse üzleteinkben!

Optiris Optika:
1024 Budapest, Lövőház u. 2.
1082 Budapest Corvin sétány 2.

f

Napszemüveglencse akció 20%-os kedvezménnyel!

Termékajánló:

A polarizált napszemüveglencsék minden olyan szabadtéri tevékenységhez ajánlott, amelyek esetében fontos a visszaverődő fény kiszűrése (pl. vízi sportokhoz, strandoláshoz), mivel ezek lényegesen kontrasztosabb látást biztosítanak, mint a hagyományos napszemüveglencsék.

A Hoya DriveWear fényresötétedő polarizált napszemüveglencsék kényelmes látásélményt biztosítanak a szemüvegviselőknek nappali vezetés közben.

A Hoya Mirror tükrös napszemüveglencsék azon túl, hogy csökkentik a ragyogást, és megelőzik a szem megerőltetését, stílusos, elegáns megjelenést is biztosítanak viselőjüknek.

A Hoya prizmakompenzációval készülő magas bázisgörbületű lencséi széles torzításmentes látómezőt biztosítanak viselőjüknek.

A magas vizuális teljesítményt és maximális kényelmet biztosító, rendkívül esztétikus Hoya Sportive lencséket a sportos életet élő vásárlóknak ajánljuk, hiszen ezek a lencsék amellett, hogy megvédik a szemünket, lehetővé teszik, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsuk sportolás közben!

Az akcióban résztvevő termékek:

Dioptriás napszemüveglencsék
Polarizált napszemüveglencsék (egyfókuszú M.A.P. és gyártott, progresszív)
Mirror M.A.P. szemüveglencsék
Hilux 1.50 DriveWear lencsék
Magas bázisgörbületű lencsék
Sportive lencsék (egyfókuszú és progresszív)

Az ajánlat érvényessége: 2018.05.02-07.31. között