OPTIRIS - MAMMUT I. 1024 Budapest, Lövőház u. 2. Mobil: +36 30 388 0365

A legnagyobb Silhouette választék Budapesten

Silhouette – autentikus szemüveg 1964 óta. Kifinomult formatervezés, prémium minőség, high-tech minimalizmus titánból.

 

A megfelelő szemüvegkeret kiválasztásakor  sok szempont alapján dönthetünk. A minőség, a kényelem, a funkcionalitás és nem utolsó sorban a divat lehetnek a meghatározó tényezők. A közel 60 éves múltra visszatekintő ausztriai Silhouette vállalatnak sikerült termékeiben ötvöznie ezeket a fontos tulajdonságokat. A cég szabadalma 1964-ben forradalmian megváltoztatta a világ szemüveg gyártását. A Silhouette technológiája szemüvegviselők millióinak váltotta valóra álmait. A csavar nélküli, rugalmas és hihetetlenül könnyű, titániumból készült szemüveg, azóta elengedhetetlen része lett életünknek. Többek között ezek azok a tulajdonságok, amiért a NASA a Silhouette szemüvegeket választotta asztronautái számára az űrben.

A viselési kényelemnek köszönhetően egy Silhouette szemüveg egész nap hordható, bármilyen szituációban. Nagyon fontos, hogy a szemüveg kiválasztásakor személyiségünkhöz és arcformánkhoz a legjobban illeszkedő szemüveget találjuk meg. A Silhouette keret nélküli szemüvegek lehetővé teszik, hogy egyedi igények alapján válasszuk ki a különböző lencseformák és keretek kombinációját, megalkotva ezzel saját szemüvegünket. Sokszínűségüknek köszönhetően a Silhouette szemüvegek számtalan szín és forma választékban érhetőek el.

Hand made in Austria

A Silhouette az innovációt és a minimalista dizájnt jelenti. A vállalat kiemelt figyelmet szentel a legapróbb részleteknek és a kiváló minőségnek. Minden egyes Silhouette szemüveget a gyártás folyamán nagyjából 200-szor vesznek kézbe magasan képzett és lelkiismeretes szakemberek, akik a munkafolyamatok 80%-át kézzel végzik.

Silhouette Style Shades – Napvédő előtétek

A Silhouette Style Shades napvédő előtéttel egyetlen mozdulattal napszemüveggé alakítható minden Silhouette keret nélküli optikai szemüveg!
A Silhouette Style Shades előtéteket női, férfi és unisex lencseformával lehet választani, függetlenül a dioptriás lencse formájától. A kívülről tükrös bevonattal ellátott szürke, barna és kék színű lencsék biztosítják a stílusos és divatos megjelenést.

 

 

Silhouette napszemüvegek

Jellegzetes könnyedség, kényelem és tökéletes UV-védelem. A kiváló minőségű dizájn feltűnő színekkel és innovatív technológiákkal időtlen, elegáns és maximális UV-védelemmel rendelkező napszemüveget eredményez.

 

Silhouette stílus tanácsadás-Esztétika napok

Miért érdemes ilyenkor jönnie?

 • A magyarországi piacon megtalálható összes Silhouette szemüvegkeret és napszemüveg megtekinthető.
 • Szakképzett kollégáink és a Silhouette magyarországi képviselete a Silhouette keretekkel szerzett több éves tapasztalatukkal segítik összeállítani az Ön személyre szabott szemüvegét.

Esztétika napjainkra időpont egyeztetés szükséges annak érdekében, hogy kellő időt és figyelmet fordíthassunk Önre. Esztétika napjaink különböző időpontokban, de általában havonta egyszer megrendezésre kerülnek.

Várjuk szíves jelentkezésüket a következő telefonszámon, ahol érdeklődhetnek a következő időpontról: +36 30 388 0365.

Hogy miért válasszon Silhouette szemüvegkeretet? Íme egy kis ízelítő:

 • Fém részei magas minőségű Japán HighTech titániumból készülnek, melyek legfontosabb tulajdonságai:
  • antiallergén, bőrbarát
  • rendkívül rugalmas
  • egy darab csavart sem tartalmaz
  • korrózió és hőmérsékletálló, formatartó
  • ellenáll az UV sugárzásnak és a kozmetikumoknak
 • Műanyag keretei vékonyabb, lazább stílusban, UV- és kozmetikumálló, deformálódás mentes, a piacon egyedülálló anyagból készülnek.

 

 

 • A világ legkönyebb szemüvege címet viselő Minimal Art kollekciós keret, mindössze 1.8 grammot nyom.

 

 

 • Tartós stílusirányzatot képvisel, hiszen teljes mértékben személyre szabható.
 • Az exkluzív, Crystal kollekció 23 karátos arannyal, több rétegű bevonattal, Swarovski kövekkel / folyami gyönggyel / gyögyházas tűzzománccal, ékszerészek által díszítve, ékszerész technológiával, kézzel készülnek.

Minden egyes Swarovski kristályt egyedülálló technikával, kézi munkával helyeznek fel a szemüveg szárára.  A Silhouette Crystal modelleknél a legnemesebb anyagok kerülnek felhasználásra.  A High Tech titánium, a  ródium és arany bevonatok, valamint speciális lakkréteg teszi egyedi luxusmárkává a Silhouette Crystal modelleket.

 

 

Ha eddig nem tudta volna a Silhouette keretekről:

 • Nagyságrendileg 160-200 kézi munkafázisa van egy keret elkészítésének, így hát nem csoda: Titan Minimal Art kereteit REDDOT díjjal jutalmazták.
 • A NASA hivatalos beszállítójaként az asztronauták kényelmét szolgálják kereteik.
 • A Silhouette egy referencia érték a piacon. A mai napig egy család tulajdonában lévő cég 1964 óta Linzben hozza létre szebbnél-szebb kereteit, minden termékük a tervezéstől a gyártásig Ausztriában készül.
 • A Silhouette hivatalos oldala: https://www.silhouette.com/en/home

You’ll never want to wear anything else again.

Try it. Wear it. Love it.