Tudta-e Ön...?

08.22.
Általános szakvélemény, hogy a gyerekeknek 2-4 éves korig maximum fél órás időtartamot, 10 éves korukig pedig maximum 1 órát lenne szabad a képernyő előtt tölteniük. Ehhez képest a legtöbb gyerek sokkal több időt tölt el a táblagépek, laptopok és számítógépek, valamint a TV képernyője előtt. Jó hír azonban, hogy a Hoya gyermekszemüveg-lencséi is rendelhetőek BlueControl felületkezeléssel, amely semlegesíti a digitális eszközök által kibocsátott kék fényt, és így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság, szemirritáció kialakulását! A részletekről, valamint a gyermekük számára legmegfelelőbb megoldásról érdeklődjön optikánkban.Látogasson el üzletünkbe ahol most ÓRIÁSI kedvezmények várják!

08.03.

Kellemes környezetben, egy csésze finom kávé elfogyasztása mellett, válogasson az alábbi kedvezmények közül, vagy vegye igénybe akár mindegyiket.

1., Világmárkás napszemüvegeinket akár 40% kedvezménnyel vásárolhatja meg!*
2., Személyre szabott multifokális lencsékre 32% árengedményt biztosítunk!*
3., Dioptriás és polarizált napszemüveglencsék 20% kedvezménnyel lehetnek az Öné!*
4., Komplett szemüveget 31.670,-Ft helyett 13.990,-Ft-ért kínálunk.*

*Részletekért keresse üzletünket!
Gyermekszemvizsgálat üzletünkben, már 3 éves kortól!

07.26.

Gyermekeink látásának ellenőrzésére nemcsak akkor van szükség, ha a családban van szemüveges, vagy valamilyen egyéb szemészeti eltérés.
Mindaddig amíg egy kisgyermek nem tud megfelelően kommunikálni, a szülő, apró ellenőrző tesztekkel figyelheti meg gyermekét. Az hogy milyen biztonsággal mozog, és nyúl a tárgyakhoz visszajelzés a szemek harmonikus működéséről. A szemek váltott takarásával feltűnhet az, ha egyik szem takarását következetesen hárítja a gyermek.
A gyermekek szemének ellenőrzését minél előbb végzik, annál nagyobb eséllyel előzhetők meg azok a látásproblémák melyek a kétszemes együttműködés zavarát okozhatják.

Vizsgálati időpont egyeztetése végett keresse üzletünket!Silhouette Flora kollekció üzletünkben!

07.19.

Válogasson a Silhouette Flora modellek közül melyek fiatalosan, nyáriasak üdék és színesek.
Lencseformában válassza hozzá az egyedi pillangó, a divatos kerekebb  vagy akár a hagyományosabb lencseformákat.
Variálja úgy kedvenc Silhouette szemüvegét ahogy Ön szeretné!Ne feledje 07.07.-én csütörtökön Mammut kuponnap!

07.06.

A Mammut kuponnap ideje alatt az alábbi kedvezményt biztosítjuk üzletünkben.
30% kedvezményt biztosítunk minden komplett szemüvegre. Kivétel Silhouette keretek esetében, annak kedvezményéről illetve a részletekről tájékozódjon üzletünkben.Megkezdődött a visszaszámlálás!

06.28.

Már csak 3 napig érvényes a progresszív lencse akár 30% kedvezménnyel akció!
Ne hagyja ki a páratlan lehetőséget!
Részletekről tájékozódjon üzletünkben!Kontaktlencse vásárlással megnyerheti álmai élményét!

06.24.

Vásároljon Johnson&Johnson kontaktlencsét üzletünkben, melyhez kap egy a  nyereményjátékban való részvételre jogosító kupont. Ha a kuponon található kóddal és kérdések megválaszolásával regisztrál, részt vesz a nyereményjátékban.
Az ajánlat részleteiről tájékozódjon üzletünkben!Tudta-e Ön...?

06.03.
 független tesztek bizonyították, hogy a Polaroid napszemüveget viselő autóvezetők reakcióideje gyorsabb, mint a többieké.
Az egyszerű napsugárzást minden napszemüveg tudja szűrni. A felületekről visszatükröződő napsugarakat csak a polarizált szűrővel ellátott lencsék blokkolják. Ez azért fontos mert legjobban ezek a fénysugarak vakítanak, gyengítik a látásminőséget.
Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Polaroid napszemüvegek nyújtotta tökéletes látásélményt!